Creșterea capacității operatorilor economici din Moldova în utilizarea SI RETP

Creșterea capacității operatorilor economici din Moldova în utilizarea SI RETP

Asociația Obștească EcoContact în parteneriat cu Participatio SRL, Agenția de Mediu și Ministerul Mediului are plăcerea de a Vă invita să participați la instruirea „Creșterea capacității operatorilor economici din Moldova în utilizarea Sistemul Informațional „Registrul național al emisiilor și al transferului de poluanți” (SI RETP)”, care vor avea loc în data de 30 iunie 2022, ora 09:00.

Evenimentul are drept scop de a spori implementarea și capacitățile de utilizare a sistemului informațional RETP, procedura de operare, raportare, familiarizarea cu metodologiilor de calcul și nu în ultimul rând informarea publicului cu privire la potențialele riscuri, pericole și impact ai poluanților în comunitățile Republicii Moldova.

Înregistrarea la eveniment are loc prin completarea formularului de înregistrare de pe linkul de mai jos până la data de 28 iunie curent, ora 17:00.

Formularul de înregistrare: https://forms.gle/y2ajNkzZfgDfurRz8
Detaliile evenimentului vor fi transmise după înregistrare. Sunt așteptați toți operatorii din domeniile producției intensivă a animalelor şi acvacultură, a produselor animale sau vegetale şi băuturi.

Proiectul este finanțat de Ministerul Federal al Mediului cu fonduri din Programul de Ajutor Consultativ (AAP) pentru protecția mediului în țările din Europa Centrală și de Est, Caucaz și Asia Centrală, precum și alte țări limitrofe Uniunii Europene. Proiectul este supravegheat de Agenția de Mediu Germană (UBA) și este implementat de Participatio Ltd. în parteneriat cu AO EcoContact, REC Albania, REC BiH și REC Muntenegru.

Agenda Retp Animale&alimentare Ro 30.06 002